Q
Radite li dostavu kolača u Splitu?
A O’š kolač trenutno radi samo dostave za vjenčane torte.

Q
Pečete li torte i kolače za krštenja i krizme?
AZa krštenja i krizme, možete naručiti torte i kolače iz slastičarnice, a kao ukrase koristimo cake toppers.

Q
Radite li kolače ili torte sa ticino masom?
ASlastičarnica O’š kolač ne koristi ticino/fondat masu u pripremi torti i kolača.

Q
Mogu li li se na vase torte stavljati jestive pokrivke?
AObzirom na to da su Oš kolač torte specifičnog izgleda, niti jedna nema ravnu površinu na koju može biti stavljena jestiva pokrivka.

Q
Možete li pisati prigodne poruke na torti?
AIz gore navedenog razloga, sve Oš kolač torte i kolači imaju svoje dekoracije, tako da nije moguće pisati poruke kolačima i tortama. Ono što možemo učiniti je da za Vas naručimo bilo koji natpis ili broj koji umetnete u tortu.

Q
Koristite li gotove kreme i praškove za izradu slastica?
AU slastičarnici Oš kolač sve kreme za kolače i torte radimo ručno od organski dobivenih namirnica, što znači da ne koristimo nikakve gotove primjese I praškove.

Q
Imam celijakiju pa me zanima smijem li konzumirati vaše proizvode?
AU slastičarnici Oš kolač imamo bezglutenske proizvode, ali nismo certificirani za bezglutensku proizvodnju. To znači da u proizvodnji ostalih kolača i torti koristimo pšenično brašno I orašide, slijedom čega postoji mogućnost da navedeni sastojci budu prisutni u tragovima.

Q
Koliko dugo smijem držati kolače/tortu u frižideru?
ATorte i kolače iz slastičarnice Oš kolač je potrebno držati na kontroliranoj temperature u hladnjaku (4C) konzumirati unutar tri dana. Kekse je najbolje držati u hermetički zatvorenoj posudi i konzumirati unutar tjedan dana, iako sumnjamo da ćete im toliko dugo odolijevati 😉

Q
Dijelite li recepte za kolače ili torte?
ARecepti za kolače i torte koji se nalaze u aktualnoj ponudi slastičarnice Oš kolač su vlasništvo tvrtke i kao takvi nisu za dijeljenje. Međutim, Tea Mamut ima preko 70 recepata za kolače i torte na svojoj facebook stranici i YouTube-u među kojima ćete zaisigurno pronaći kolač ili tortu koja Vam se sviđa.

Q
Planira li Tea održavati neke radionice?
AZa sada još ne, ali to je svakako u planu. Pratite nas na facebooku @oskolac, na vrijeme ćemo vas obavijestiti.