»Ako želiš biti najbolji pastry chef, trebaš voljeti ono što radiš i slijediti svoj san«
Tea Mamut
❈
Tea Mamut
Pastry chef
»Moj hobi je postao moja profesija. Priznajem da, zaista, živim i dišem to što radim. Otvaranje slastičarnice Oš kolač bila je najbolja odluka koju sam mogla donijeti.«
Vlasnik / Pastry chef Oš kolač
Prosinac 2016 –
Pastry Chef RTL Hrvatska
Studeni 2016 – Prosinac 2016 (2 mjeseca)
Snimanje nove TV emisije „321 – peci!“ u ulozi jednog od tri članova žirija.
Glavni Pastry Chef Perivoj
Ožujak 2015 – Rujan 2016 (1 godina 7 mjeseci)
Pastry Chef / Televizijska ličnost Antitalent produkcija
Prosinac 2012 – Ožujak 2015 (2 godine 4 mjeseca)
Snimanje nove TV emisije sa temom slastičarstva.
Pastry Chef DiVino
Lipanj 2013 – Listopad 2014 (1 godina 5 mjeseci)
Stilistica hrane Franck coffee
Travanj 2013 – Travanj 2013 (1 mjesec)
Stilistica hrane za novu Franck-ovu reklamu. Franck je glavni hrvatski proizvođač kave.
Stilistica hrane Dr-Oetker
Ožujak 2013 – Ožujak 2013 (1 mjesec)
Stilizirani deserti za 3 nova Dr. Oetker proizvoda.
Pastry Chef Croatia Osiguranje d.d.
Veljača 2013 – Veljača 2013 (1 mjesec)
Ugostiteljstvo za otvaranje Picassove izložbe za 20 VIP gostiju. „Minjoni“ inspirirani Picassom zajedno sa hrvatskim vinima.
Prosinac 2016 –
Pastry Chef RTL Hrvatska
Studeni 2016 – Prosinac 2016 (2 mjeseca)
Snimanje nove TV emisije „321 – peci!“ u ulozi jednog od tri članova žirija.
Glavni Pastry Chef Perivoj
Ožujak 2015 – Rujan 2016 (1 godina 7 mjeseci)
Pastry Chef / Televizijska ličnost Antitalent produkcija
Prosinac 2012 – Ožujak 2015 (2 godine 4 mjeseca)
Snimanje nove TV emisije sa temom slastičarstva.
Pastry Chef DiVino
Lipanj 2013 – Listopad 2014 (1 godina 5 mjeseci)
Stilistica hrane Franck coffee
Travanj 2013 – Travanj 2013 (1 mjesec)
Stilistica hrane za novu Franck-ovu reklamu. Franck je glavni hrvatski proizvođač kave.
Stilistica hrane Dr-Oetker
Ožujak 2013 – Ožujak 2013 (1 mjesec)
Stilizirani deserti za 3 nova Dr. Oetker proizvoda.
Pastry Chef Croatia Osiguranje d.d.
Veljača 2013 – Veljača 2013 (1 mjesec)
Ugostiteljstvo za otvaranje Picassove izložbe za 20 VIP gostiju. „Minjoni“ inspirirani Picassom zajedno sa hrvatskim vinima.
Slastičarski savjetnik Good Food
Siječanj 2012 – Rujan 2012 (9 mjeseci)
Stvaranje i razvoj niza deserta u staklenkama – „Good Sweets“ – koji se prodaju na 30 lokacija u vodećem hrvatskom trgovačkom lancu „Konzum“.
Šef hrane i pića Jet Set Sports
Srpanj 2012 – Kolovoz 2012 (2 mjeseca)
Voditeljica hrane i pića u Dorchester hotelu nadgledajući 4 restorana tijekom ljetnih olimpijskih igara: China Tang, The Grill, Alain Ducasse i Cut od Wolfgang Pucka.
Slastičarka LaVie
Veljača 2012 – Ožujak 2012 (2 mjeseca)
„Desna ruka“ slastičarskog šefa Renea Franka.
Glavna slastičarka Restoran Gil’s
Lipanj 2011 – Listopad 2011 (5 mjeseci)
Slastičarka Restoran Daniel
Ožujak 2010 – Ožujak 2011 (1 godina 1 mjesec)
Restoran sa 3-Michelin zvjezdice sa šefom slastičara Dominiqueom Anselom.
Pripravnik slastičarstva Jean Georges
Prosinac 2009 – Prosinac 2010 (1 godina 1 mjesec)
Tijekom studija na Kulinarskom Institutu Amerike, većinu vikenda provodila je vrijeme u -restoranu sa 3-Michelin zvjezdice sa šefom slastičara Johnnyem Iuzziniem.
Pripravnik slastičarstva Demel
Rujan 2007 – Prosinac 2007 (4 mjeseca)
Bečka najpoznatija kavana i slastičarna sa 300 godina starom poviješću
Siječanj 2012 – Rujan 2012 (9 mjeseci)
Stvaranje i razvoj niza deserta u staklenkama – „Good Sweets“ – koji se prodaju na 30 lokacija u vodećem hrvatskom trgovačkom lancu „Konzum“.
Šef hrane i pića Jet Set Sports
Srpanj 2012 – Kolovoz 2012 (2 mjeseca)
Voditeljica hrane i pića u Dorchester hotelu nadgledajući 4 restorana tijekom ljetnih olimpijskih igara: China Tang, The Grill, Alain Ducasse i Cut od Wolfgang Pucka.
Slastičarka LaVie
Veljača 2012 – Ožujak 2012 (2 mjeseca)
„Desna ruka“ slastičarskog šefa Renea Franka.
Glavna slastičarka Restoran Gil’s
Lipanj 2011 – Listopad 2011 (5 mjeseci)
Slastičarka Restoran Daniel
Ožujak 2010 – Ožujak 2011 (1 godina 1 mjesec)
Restoran sa 3-Michelin zvjezdice sa šefom slastičara Dominiqueom Anselom.
Pripravnik slastičarstva Jean Georges
Prosinac 2009 – Prosinac 2010 (1 godina 1 mjesec)
Tijekom studija na Kulinarskom Institutu Amerike, većinu vikenda provodila je vrijeme u -restoranu sa 3-Michelin zvjezdice sa šefom slastičara Johnnyem Iuzziniem.
Pripravnik slastičarstva Demel
Rujan 2007 – Prosinac 2007 (4 mjeseca)
Bečka najpoznatija kavana i slastičarna sa 300 godina starom poviješću
Pridruži mi se!
Otvoreni smo prema mladim i stastvenim ljudima koji se žele usavršavati u slastičarstvu. Ako se prepoznaješ i živiš za slatko, pošalji svoj CV.